Umelcom, ktorý sa realizuje na nahom tele zákazníka pri tantra masáži býva zväčša žena, no pre tých zvedavších mužských zákazníkov s chuťou experimentovať, či pre zákazníkov s touto preferenciou, vieme zabezpečiť aj mužského maséra podľa vášho výberu. V tomto programe ide o takzvanú „gay tantra masáž Tantradiamond“, no názov je len čisto orientačný, nikoho nenálepkujeme. Tantra masáže patria k jedným z najstarších orientálnych umení erotiky. Spájajú v sebe mystické zážitky z dráždenia a stimulácie tých správnych miest, rovnako ako aj nedoceniteľnú exotickú atmosféru. Orientálna hudba, vône a nádherní ľudia, ktorí si vás vyhýčkajú – to všetko nájdete priamo u nás, v Tantra Diamond.

masay

Nachádzame sa v úplnom centre Bratislavy na ulici Ventrúrska 6, aj preto sme jedným z najpopulárnejších centier poskytujúcich tantra, či senzuálne masáže. Nie je nič ľahšie ako nás navštíviť počas prechádzky mestom, či divokého večera a oddať sa svojim najtajnejším fantáziám s jedným z našich masérov. Gay tantra masáž začína rovnako ako hociktorý z našich programov sprchou.

atraktivny muz

Očistí na tele aj na duši a pripraví vás na namaste rituál, ktorý bude viesť atraktívny a skúsený masér. Ďalej sa postúpi k masáži samotnej. Opäť je len a len na vás, aký typ programu si zvolíte – „hand“ masáž čisto rukami a dlaňami alebo „mutual“ program, kedy sa masáž realizuje celým telom. Ak váhate kvôli neskúsenosti, či máte obavy z priebehu masáže, chcete si zabezpečiť rezerváciu pre seba, či pre niekoho blízkeho, neváhajte nás kontaktovať emailom, či telefónom. Otvorení sme denne od 9:00 do 23:00 a reagujeme na komunikáciu v slovenskom aj anglickom jazyku. Našim najabsolútnejším cieľom je vaše blaho, pohodlie a úplný relax. Preto pracujeme len s tými najlepšími z najlepších, profesionalita a konfidencialita našich pracovníkov aj pracovníčok je pre nás jednou z najdôležitejších priorít.